
سرور DL380 Gen10 HPE و قابلیتهای آن
سرور DL380 Gen10 برند HPE، سروری بینظیر در دیتاسنترهاست که برای پردازشهای چندگانه مناسب است. سرور DL380 نسل 10 موفقیتهای زیادی داشته و یک پلتفرم پیشرو در زمینه مجازی سازی محسوب میشود. این دستگاه جزو سرورهای شماره یک از سرورهای X86 برای 82 فصل متمادی هستند. شرکت افزار پرداز رودین تامینکننده انواع تجهیزات شبکه برند اچ پی، در این مقاله به بررسی تخصصی dl380 نسل 10 میپردازد.
نگاهی تخصصی به سرور DL380 Gen10 اچ پی
HPE DL380 Gen 10 به عنوان یک سرور همه کار با منابع بسیار توسعهیافته شناخته شده است. کاربران میتوانند به هر روشی که بخواهند دستگاه را پیکربندی و توسعه دهند. بدون شک این ویژگی، یک مساله مهم برای سرورها محسوب میشود. سیستم نسل 10 پرولیانت dl380 به صورت دو کیس LFF و SFF عرضه شده است. آپدیتهای زیادی در زمینه سخت افزارهای نسل 10 انجام شده که با iLO5 توضیحات خود را شروع میکنیم.
ASIC نسل جدید در زمینه امنیت و مدیریت، پیشرفت قابل توجهی داشته است. در کنار آن تکنولوژی Root Of Trust برای سخت افزارها روی کار آمد که امکان بوت امن را برای کاربران فراهم کرد. همین دو گزینه خود علت برتری سرور DL380 Gen10 نسبت به نسلهای قبلی خود میباشد. زیرا کاربر معمولا فقط Root Of Trust را به صورت نرم افزار در مدیریت خود دارد.
از دیگر ویژگیهای منحصربفرد سرور dl380 در زمینه مدیریت، به پشتیبانی از تکنولوژی Redfish باز میگردد که از 4 فریم پشتیبانی میکند. همین امر امکان زمانبندی و بازگشت به وضعیت قبلی را برای کاربران فراهم خواهد کرد. یک پورت جدید iLO در قسمت جلوی کیس تعبیه شده که با این مزیت، شما میتوانید USB Key خود را به سرور وصل و لاگهای پشتیبانی را دانلود کنید.
کیسهای سرور DL380 نسل 10
پس از بررسی تخصصی سرور DL380 Gen10 برند HPE، به سراغ سخت افزار آن خواهیم رفت. کیس LFF یکی از این سخت افزارها بوده که اصولا برای اپلیکیشنهایی مانند سرور Email Exchange، Cold Storage و نودهای استوریج مبتنی بر کلود، مورد استفاده قرار میگیرد.
کیسهای LFF در نسل 9، 12 درایو در قسمت جلو و 3 درایو در قسمت پشت سرور پشتیبانی میکردند که در کل 15 عدد است. این یکی از بزرگترین پیشرفتها در نسل 10 سرور HPE است. مجموعه جدیدی از درایوها میتوانند در قسمت میانی کیس قرار گیرند که شامل 4 درایو است. به غیر از این 4 درایو، مشتری میتواند 2 درایو SFF دیگر هم در قسمت پشتی دستگاه جایگذاری کند. بنابراین در کل میتوان 19 عدد داریو LFF (12 عدد در جلو، 3 عدد در پشت و 4 عدد در وسط کیس) به همراه 2 درایو SFF دیگر نصب کرد. این قابلیت امکان استفاده از 194 ترابایت را برای کاربر فراهم میکند.
اگر بخواهیم کیس SFF سرور DL380 Gen10 اچ پی را بررسی کنیم باید گفت که به صورت ماژولار به منظور ذخیره سازی High Performance طراحی شده است. کاربر قادر بوده که داریوهای SATA، SAS و NVMe را استفاده کند. یعنی طراحی سنتی سبب شده که 3 عدد Drive Cage با ظرفیت 8 داریو به صورت ترکیبی برای او امکان پذیر باشد.
علاوه بر این موارد میتوان یک Drive Cage اضافه هم در اختیار داشت که امکان 2+6، 2+6 و 2+6 را به وجود می آورد (2 مربوط به داریوهای PCIe SSD است). این برای بسیاری از اپلیکیشنهای جدیدتر که Caching و Tiering بالایی دارند، مناسب است.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع سرورهای اچ پی و سایر تجهیزات شبکه با کارشناسان فنی شرکت افزار پرداز رودین در تماس باشید.